Over ons

Over ons

Bistro Bacchus is gelegen in het centrum van Tongeren net naast het Gallo-Romeins Museum. Bezoek de prachtige tentoonstellingen van het museum of verken de vele erfgoedtoppers van de eerste stad van België.

Bij Bistro Bacchus kan je elke dag van de week terecht, behalve op maandag, om te genieten van een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een verrukkelijke kop koffie. Op zondag kan je zelfs smullen van een rijkelijke brunch à volonté. Kom heel het jaar door ons vernieuwd en karaktervol interieur ontdekken, dat de nadruk legt op de geschiedenis van Tongeren met aandacht voor het verleden.

We kiezen er bewust voor om zo veel mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken – van zowel Tongeren zelf als lokale leveranciers in de buurt – op onze menukaart om zo te komen tot een sublieme combinatie van oerdegelijke Belgische klassiekers en lokale gerechten.

Ook voor al je events en cateringaanvragen kan je bij ons terecht. Neem zeker een kijkje op onze eventpagina en ontdek hoe wij van jouw event een succes maken. Uiteindelijk is Tongeren een plek waar we allemaal thuiskomen, voel je dus gerust thuis bij ons in Bistro Bacchus.